Trouwlocaties Helmond

In de omgeving van Mierlo, Geldrop en Helmond vindt u verschillende trouwlocaties, maar heeft u moeite om de perfecte trouwlocatie te vinden? Geef elkaar het ja-woord in een romantische en landelijke omgeving. De Strabrechtse Hoeve is gelegen in Mierlo in de prachtige omgeving van de Strabrechtse Heide. Wij staan bekend om onze gastvrijheid en ons hartelijke personeel. Wij zorgen ervoor dat u op de mooiste dag van uw leven niets te kort komt. Ons professionele keukenteam staat al voor u klaar om drankjes in te schenken en hapjes te serveren. Wat wenst u zich nog meer? Laat het ons weten, dan gaan wij voor u aan de slag met de organisatie.

De Strabrechtse Hoeve, één van de officiële trouwlocaties in Mierlo, gelegen in de omgeving van Helmond en Geldrop

De Strabrechtse Hoeve is meer dan enkel een sfeervol en gezellig restaurant. Wij mogen onszelf ook een officiële trouwlocatie in Mierlo noemen. Wanneer u op zoek bent naar trouwlocaties en uit de omgeving van Geldrop en Helmond komt, dan is het zeker aan te raden om ook even een kijkje te nemen op onze locatie. Droomt u van een romantische omgeving voor uw bruiloft? Dan is De Strabrechtse Hoeve een zeer geschikte optie. U kunt ervoor kiezen om uw gehele bruiloft bij ons te vieren, van de ceremonie tot en met het feest. Ook is het natuurlijk mogelijk om enkel het feest vieren in onze accommodatie. Dankzij ons koetshuis, de landelijke tuin, de boomgaard en het ‘trouwlaantje’ kunt u hier prachtige foto’s maken. Wij beloven u dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten.

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar trouwlocaties in de omgeving van Helmond? De Strabrechtse Hoeve in Mierlo, gelegen in de omgeving van Geldrop, is dé trouwlocatie die u alles biedt wat u nodig heeft voor een onvergetelijke bruiloft. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0492 66 22 66 of stuur een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl.