Personeelsfeest Helmond

In de omgeving van Helmond en Geldrop zijn bij het organiseren van een personeelsfeest veel locaties die u kunt overwegen. Maar zoekt u een inspirerende plek voor uw bedrijfsfeest? De Strabrechtse Hoeve in Mierlo garandeert een succesvolle en plezierige avond voor u en uw collega’s. Wij bieden in onze ruime en comfortabele serre en restaurant ruimte aan voor grotere groepen. Voor een meer informele setting kunt u terecht in het koetshuis of de gezellige huiskamer. Wees welkom op onze sfeervolle locatie. U vindt hier exact wat u nodig heeft voor een succesvol bedrijfsfeest.

Personeelsfeest in Mierlo in de omgeving Helmond en Geldrop: reken op onze catering

Vier uw personeelsfeest bij De Strabrechtse Hoeve te Mierlo, gelegen in de omgeving van Geldrop en Helmond. In ons ruime, comfortabele en sfeervolle restaurant en serre is meer dan genoeg plaats voor u en uw collega’s. Ons restaurant is omringd door een landelijke tuin, niet ver van de Strabrechtse Heide vandaan. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw bedrijfsfeest te organiseren in een natuurlijk omgeving? Uiteraard staat ons keukenteam klaar om u van de lekkerste hapjes en drankjes te voorzien. Wij zorgen ervoor dat u niets te kort komt. Dankzij onze op maat gemaakte arrangementen krijgt u precies wat u nodig heeft om uw personeelsfeest te laten slagen.

Informeer naar de prijs

Wij begrijpen dat u het voor u belangrijk is om van tevoren op de hoogte te zijn van de kosten van uw personeelsfeest. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0492 66 22 66. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@strabrechtsehoeve.nl. Wij vertellen u graag ook meer over de inhoud van onze arrangementen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.