iPAD CHALLENGE

De iPad challenge is dé nieuwe manier van een leuke, uitdagende groepsactiviteit. Samenwerking, humor, creativiteit en een beetje lef zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze interactieve outdoor game. Ga jij de uitdaging aan? Ga op ontdekkingstocht en leer de omgeving van de Strabrechtse Hoeve en je teamgenoten beter kennen.

 

Programma

Je start bij de Strabrechtse Hoeve met een kop koffie of thee met vlaai. Vervolgens worden er teams gemaakt, iPads uitgedeeld en zal de spelleider uitleg geven over het programma, de applicaties op de tablet en de werking en het doel van het spel. Daarna ga je in groepjes van 4 à 6 personen gewapend met een iPad mini op ontdekkingstocht. Met behulp van creatieve doe-, denk en zoekopdrachten leer je de bijzondere omgeving van de Strabrechtse Hoeve beter kennen.

Onderweg moet je vragen beantwoorden over de omgeving, raadsels oplossen en foto- en video-opdrachten uitvoeren. Originaliteit en creativiteit worden beloond met extra punten. Ook posten op Facebook en Twitter levert extra punten op. Welk team is het slimst en meest creatief en pakt de meeste punten? De teams kunnen met elkaar en de spelleider in contact blijven via de chat en elkaars scores zien. Het is zelfs mogelijk om het andere team op het verkeerde been te zetten! Haal alles uit de kast om je team te laten winnen! Samen maken jullie er een geweldige dag van.

Het is mogelijk om twee gepersonaliseerde opdrachten aan deze iPad challenge toe te laten voegen. Hiervoor lever je als groep van tevoren zelf de input aan.

De tocht eindigt weer bij de Strabrechtse Hoeve. Daar wordt de winnaar bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Onder het genot van een drankje kan nagepraat worden over de gevonden oplossingen en gevolgde strategieën.

Wil je thuis ook nog nagenieten van je Strabrechste avontuur? Na afloop sturen wij de foto’s en filmpjes naar je toe.

 

De routes

Voor deze iPad challenge kun je kiezen uit twee opties:

De Strabrechtse challenge: deze neemt je mee naar de prachtige Strabrechtse Heide, waar je volop kunt genieten van het adembenemende natuurschoon en verrassende uitzichten en plekjes. Deze challenge duurt ongeveer 3 uur en heeft een lengte van circa 7 kilometer.

De Molenheide challenge: deze tweede route heeft een wat kleiner speelveld, maar is daardoor niet minder boeiend. Deze voert vooral door bos- en weidegebied. De lengte van deze route is ongeveer 4 kilometer en hij duurt ca 2 uur.

 

Tarieven

Minder dan 12 personen
€242,00 totaal
12 – 15 personen
€  21,00 p.p.
16 – 24 personen
€   19,00 p.p.
25 – 50 personen
€   17,00 p.p.
Meer dan 50 personen
prijs in overleg


Bovengenoemde prijzen zijn inclusief koffie / thee met vlaai bij aankomst, gebruik van iPad mini, spelbegeleiding en drankje na afloop (koffie, thee, fris, bier of wijn, m.u.v. speciaal bier of sterke drank).

Tip: Combineer deze activiteit met een heerlijk barbecue- of een gezellig lunch- of diner arrangement in ons hoeverestaurant. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Wilt u een iPad Challenge boeken of meer informatie? Bel naar 0492 - 66 22 66 of maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering iPad Challange