HEI CHALLENGE

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte plek om een heidag of heisessie te houden, dan bent u bij de Strabrechtse Hoeve aan het juiste adres: een externe locatie in een prachtige en inspirerende omgeving waar u in alle rust kunt vergaderen, seminars en workshops kunt houden of lezingen en trainingen kunt organiseren. En u kunt bij ons uw heisessie nog succesvoller maken door de heide er ook echt bij te betrekken. Voor onze zakelijke gasten hebben wij namelijk een unieke concept ontwikkeld: de Hei Challenge.

De natuur als bron van inspiratie en een plek voor reflectie op wat er echt toe doet binnen uw organisatie. Om de drukte en hectiek van de werkvloer te ontlopen en een moment van bezinning te creëren trekt u erop uit in het nabij gelegen natuurgebied van de Strabrechtse Heide. Het samen buiten en in beweging zijn zullen zorgen voor nieuwe energie en frisse ideeën. Daarbij zorgen wij voor inspirerende en motiverende opdrachten toegespitst op uw doelen voor deze dag.

U gaat in kleine groepjes op pad met een door de Strabrechtse Hoeve verstrekte iPad als gids. Op de iPad staan gerichte vragen en uitdagingen die u tijdens uw wandeling over de Strabrechtse Heide gaat bespreken en uit gaat voeren. Deze opdrachten zijn ontwikkeld om het resultaat van de beoogde doelen van uw heisessie optimaal te ondersteunen. De Hei Challenge wordt dan ook altijd in overleg met u  en geheel op maat gemaakt.

De Hei Challenge neemt ongeveer 2 à 2,5 uur in beslag. 

 

Tarieven

Groepen kleiner dan 8 personen
€ 180,00 per groep
8 tot 12 pesonen
€ 23,50 p.p.
13 – 18 personen
€ 20,50 p.p.
Meer dan 18 personen
€ 18,00 p.p.

 

Voor meer informatie en voor reserveringen kunt u bellen naar 0492 - 66 22 66 of u kunt gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier.

Reservering Hei Challenge