Feestlocatie Eindhoven en omgeving

Bent u op zoek naar een geschikte feestlocatie in Eindhoven en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Organiseer uw feest bij De Strabrechtse Hoeve, gelegen in Mierlo! Wij beschikken over verschillende ruimtes voor zowel kleinere groepen als grotere. Vier uw feest in onze knusse ‘huiskamer’ of in het koetshuis. Beide ruimtes bieden genoeg mogelijkheden voor het organiseren van een feest. Heeft u binnenkort iets te vieren? De Strabrechtse Hoeve zorgt ervoor dat u aan niets te kort komt.

Feestlocatie in Mierlo, Eindhoven en omgeving, is geschikt voor de meest uiteenlopende feesten

De Strabrechtse Hoeve is een feestlocatie gelegen in het prachtige buitengebied van Mierlo, in Eindhoven en omgeving. Onze feestlocatie is geschikt voor de meest uiteenlopende feesten. U kunt bijvoorbeeld denken aan uw bruiloft, een gezellige familie dag of een barbecue met vrienden. Onze uitgebreide keuken verzorgt de hapjes en drankjes, zodat u en uw gasten Bourgondisch kunnen genieten in Brabantse gezelligheid. Misschien vindt u het wel leuk om met uw familie of vrienden deel te nemen aan een leuke groepsactiviteit, zoals een huifkartocht of een iPad challenge. Wij bieden verschillende mogelijkheden om er een perfecte dag of avond van te maken.

Ook voor personeelsfeestjes

Gaat u binnenkort een personeelsfeest organiseren? Ook dan bent u van harte welkom bij De Strabrechtse Hoeve. Wij bieden u een sfeervolle feestlocatie voor u en uw collega’s. U kunt bij ons terecht in het koetshuis of onze gezellige huiskamer. Ook voor een geslaagd bedrijfsfeest bent u bij De Strabrechtse Hoeve aan het juiste adres. Wij bieden verschillende arrangementen aan die op basis van uw wensen aan te passen zijn. Ons keukenteam zorgt ervoor dat u wat betreft hapjes en drankjes niets te kort komt. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de mogelijkheden die wij als feestlocatie aanbieden in Mierlo, gelegen in Eindhoven en omgeving? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 0492 66 22 66 of stuur ons een e-mail naar info@strabrechtsehoeve.nl.